Mathijssen: 'Beker is een van de hoofddoelen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mathijssen: 'Beker is een van de  hoofddoelen'
Foto: © SC

Vanavond staat in de Beker van België de Brugse stadsderby geprogammeerd. Deze keer wordt het allemaal iets minder uitgesmeerd in de pers dan tijdens de competitie en dat is ook Club-coach Jacky Mathijssen opgevallen.

"In de competitie riep Cercle Brugge zichzelf uit tot superfavoriet voor de wedstrijd. Nu is het allemaal veel kalmer en horen we veel minder van hen", aldus Club-coach Jacky Mathijssen die zo meteen weer een beetje kietelt bij de groenzwarte buur.

Over de bekercompetitie is Mathijssen duidelijk. "Het is voor ons een hoofddoel. We hebben nu wel de luxe dat we er beter voorstaan in de competitie dan vorig jaar, maar meer dan dat is het ook niet. Voor elke club is de beker belangrijk", aldus Mathijssen in de krant Het Laatste Nieuws

"Cercle Brugge was met uitstekend voetbal de revelatie van de heenronde en speelt vanavond tegen de meest offensieve ploeg van het land. Druk zal er sowieso zijn aan beide kanten en ik denk dat wij er iets beter mee omkunnen dan zij. Ik hoop ook dat Standard zich vanavond zal plaatsen voor de volgende ronde. Zo wordt hun programma weer wat zwaarder in de titelstrijd", besluit de Club-coach.

De wedstrijd wordt vanavond afgetrapt op 20u45. Scheidsrechter van dienst is Jérôme Efong Nzolo. De wedstrijd is live te volgen op Canvas. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties