Stijnen: 'Het wordt speciaal in Italië'

Philippe Crols
| 0 reacties
Stijnen: 'Het wordt speciaal in Italië'
Foto: © SC

Stijn Stijnen is de enige fitte Belgische doelman in de selectie van de Rode Duivels. Hij staat vrijdag zonder ongelukken tussen de palen tegen Italië. het wordt voor de doelman een speciale partij.

En daar zijn een aantal redenen voor. Zo heeft de doelman van Club Brugge een beetje Italiaanse roots. "De wedstrijd heeft iets speciaals voor mij, maar veel verandert dat niet", aldus de sluitpost van de Rode Duivels.

Bovendien zal Stijnen allicht ook wel eens terugdenken aan François Sterchele. De overleden spits van Club maakte na een goal het Luca Toni-gebaar. Die Luca Toni staat vrijdag in de aanvalslinie van de Italianen.

"Als zo'n Luca Toni voor me zal staan, dan weet ik wel aan wie ik zal denken. Het is ook enorm jammer dat we naar Italië gaan zonder Sterchele. Hij had zo graag meegespeeld", sprak Stijnen tegenover Sporza.

De doelman hoopt vooral op een goed resultaat in Firenze. "Het wordt stilaan tijd om resultaten te boeken, ook al wordt dat niet makkelijk in het hol van de leeuw. Hoe dan ook, als je je voor een match tegen de wereldkampioen niet kan opladen, ben je niet goed bezig."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties