Berchem strikt fel gegeerde spits

Steven Bologne
| 16 reacties
Berchem strikt fel gegeerde spits
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vierdeklasser Berchem Sport heeft zijn langverwachte aanvaller beet. De club strikte met El Harchi een fel gegeerde spits in binnen en buitenland. De kern van Berchem Sport is voor volgend seizoen hiermede gevormd.

Donderdagavond om 19u00 ondertekende de 22-jarige Said El Harchi een overeenkomst bij Berchem Sport. De aanvaller, die op interesse kon rekenen van Antwerp, MVV en Eindhoven, verliet eerder deze maand in onderling overleg eindrondewinnaar Rupel Boom.
 
El Harchi was vorig seizoen goed voor twaalf doelpunten bij de Steenbakkers, hij had daarmee een flink aandeel in de promotie van Rupel Boom naar derde klasse. El Harchi voetbalde de voorbije drie seizoenen in Boom, voordien was hij actief bij Kontich, Antwerp en Sint-Anneke.

Berchem zet na deze overgang een punt achter zijn transferactiviteiten. De club wist nog wel mee te delen dat de oefenwedstrijd tegen Germinal Beerschot één dag vervroegd werd. Dit omdat de Kielenaars donderdagmorgen reeds het vliegtuig opstappen voor hun intertotowedstrijd. Op dinsdag 8 juli zakt GB met zijn eerste elftal af naar het Ludo Coeckstadion in de plaats van woensdag.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties