Charleroi leent vier spelers uit

K M
| 0 reacties
Charleroi leent vier spelers uit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Charleroi heeft donderdagavond vier uitgaande transfers afgerond. Drie spelers worden uitgeleend aan UR Namen terwijl Julien Charlier zijn uitleenbeurt aan Tubeke met een seizoen verlengd ziet.

UR Namen kan volgend seizoen beschikken over de diensten van Michaël Blanc, Loïc Thomas en Steve Verelst (foto). De drie jongeren worden immers uitgeleend aan de tweedeklasser. Blanc is een 19-jarige verdediger die afgelopen seizoen zijn debuut maakte in de Jupiler League door op de voorlaatste speeldag tegen AA Gent in blessuretijd in te vallen. Thomas is eveneens een 19-jarige verdediger die echter nog geen wedstrijd voor de A-kern speelde. Verelst is dan weer een 21-jarige middenvelder die vorig seizoen een half seizoen de kleuren van Olympic Charleroi verdedigde. Hij speelde bij de tweedeklasser uiteindelijk nog dertien wedstrijden en wist éénmaal de weg naar de netten te vinden.

Charlier zal dan weer voor het tweede seizoen op rij in de kleuren van Tubeke te zien zijn. De 20-jarige middenvelder speelde afgelopen seizoen mee in tien competitiewedstrijden bij de gepromoveerde eersteklasser. Hij kan dus komend seizoen zijn debuut maken op het hoogste niveau in België.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties