Drie nieuwkomers bij Namen

Drie nieuwkomers bij Namen
Foto: © SC

UR Namen is maandagavond aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen begonnen. De Waalse club trok diezelfde avond nog drie spelers aan om hun kern te versterken.

Simon Sias, Goran Blagus en Dragan Bubic zouden volgens La Meuse een contract voor volgend seizoen bij Namen ondertekend hebben. Sias is een jonge middenvelder die de overstap maakt komende van Dender. Blagus is dan weer een Sloveense verdediger terwijl Bubic een 27-jarige Kroatische aanvaller is die enkele jaren geleden nog op de loonlijst van Hamburger SV stond.

Naast de drie nieuwkomers heeft Namen ook drie testers opgenomen. Sébastien Van Aerschot (foto) is een 22-jarige verdedigende middenvelder die op de loonlijst van Sporting Charleroi staat. Kenan Kose is dan weer een speler die afgelopen seizoen in de Turkse tweede klasse speelde, terwijl Mohamed Achraf uit Marokko komt.

Namen hoopt eveneens eerstdaags het contract van Sofiene El Kahdri met een seizoen te verlengen, terwijl Thomas Gille momenteel op proef is bij reeksgenoot KAS Eupen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties