Germinal Beerschot aast op Vandenbergh

Anthony Van der Planken
| 57 reacties
Germinal Beerschot aast op Vandenbergh
Foto: © SC

Germinal Beerschot maakt jacht op Kevin Vandenbergh. De Antwerpse club zou de spits graag huren van FC Utrecht, maar een akkoord lijkt nog veraf.

Kevin Vandenbergh is al een tijdje het vijfde wiel aan de wagen bij FC Utrecht. De Nederlandse topklasser kaapte Vandenbergh vorig seizoen weg bij Racing Genk, maar na het vertrek van trainer Foeke Booy slaagde hij er niet in om zich door te zetten. Willem Van Haneghem, de nieuwe trainer van Utrecht, heeft nooit een hoge pet op gehad van Vandenbergh en trok deze zomer twee nieuwe spitsen aan.

Een vertrek dringt zich dan ook op. Utrecht zou Vandenbergh graag uitlenen aan een andere club. Germinal Beerschot toont bijzonder veel belangstelling en meldde zich al officieel bij Utrecht. Het water tussen beide clubs is vooralsnog bijzonder diep. Vooral het delen van Vandenberghs loonkost zorgt voor veel discussie.

Het is niet de eerste keer deze zomer dat Germinal Beerschot aast op een grote vis. Eerder miste het maar net Thomas Buffel en haalde het belofte-international Faris Haroun binnen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties