Oud-speler ziet Liverpool doorstoten

Yves Dekoning
| 12 reacties
Oud-speler ziet Liverpool doorstoten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard en Liverpool FC nemen het in de laatste voorronde van de Champions League tegen elkaar op. De winnaar gaat naar de groepsfase, de verliezer naar de Uefa Cup.

Volgens Ronny Rosenthal zal Liverpool aan het langste eind trekken. De aanvaller kwam uit voor beide clubs, in 1990 verhuisde hij van Luik naar de Engelse topclub. Hij denkt dat de Reds gaan afzien op Sclessin maar verwacht dat ze te veel kwaliteit in huis hebben voor Standard. Aan Liverpoolfc.tv vertelde hij dat het een goede loting is voor LFC.

Standard won voor het eerst sinds 1983 de Belgische titel en neemt voor het eerst deel aan de Champions League. De Rouches drijven wel op een wolk. Het is echter afwachten hoe ze zullen presteren na de trainerswissel. Michel Preud'homme gaf de fakkel door aan Laszlo Boloni. Liverpool wacht al sinds 1990 op een nieuwe titelviering. Het bouwde wel een stevige reputatie op in de Champions League de voorbije jaren. Standard zou voor een enorme verrassing zorgen indien het Liverpool nu uit de groepsfase zou houden.

Voor Rosenthal wordt het een moeilijk treffen. Zijn hart ligt bij beide teams. Hij hoopt dat Standard het goed doet, vooral in de heenmatch. Toch wil hij uiteindelijk Liverpool zien doorstoten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties