'Het wordt Loppem en nergens anders'

Alexander Bussche
| 0 reacties
'Het wordt Loppem en nergens anders'
Foto: © SC

Club Brugge krijgt vanavond bij de Task Force een laatste kans om zijn standpunten voor een nieuwe stadion in Loppem te verdedigen.

Volgende week, op 5 september, hakt de Vlaamse Regering de knoop door. Dan weet Club Brugge waar het zijn nieuwe voetbaltempel mag bouwen. Blauw-zwart probeert in aanloop naar de Brugse D-Day alle partijen te overtuigen dat een stadion in Loppem de enige oplossing is. Woensdag zat Club Brugge nog samen met VOKA, het Vlaams netwerk van ondernemingen. Donderdagavond proberen Michel D'Hooghe en co de Task Force, de werkgroep rond het nieuwe stadion, aan hun kant te krijgen.
 
D'Hooghe onderstreepte nog eens het belang van de locatie in Loppem. "De locatie Brugge Noord is geen mogelijkheid, gewoon al uit respect voor de supporters, die anders vele kilometers meer moeten afleggen. Daar gaan we onder geen beding spelen", aldus de blauw-zwarte voorzitter in Het Laatste Nieuws. "Het wordt Loppem en nergens anders. Ons plan is daarvoor veel te realistisch en ambitieus." (AN)

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties