Ook Steven Defour moet flink wat kosten

Mathias Dumarey
| 24 reacties
Ook Steven Defour moet flink wat kosten

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard lijkt binnenkort nog eens Euromillions te gaan winnen. De landskampioen zag al Marouane Fellaini en binnenkort komen daar ook nog wellicht Axel Witsel en Steven Defour bij. En die moeten flinken wat kosten.

Marouane Fellaini vertrok voor een bedrag van om en bij de twintig miljoen euro naar Everton. Gisteren meldden we al dat Manchester United een - weliswaar niet bevestigd bedrag - van 24 miljoen euro zou willen overmaken aan Standard voor Axel Witsel en nu zou Gouden Schoen Steven Defour niet weg mogen voor minder dan twaalf miljoen euro.

Naar verluidt zou het Engelse Aston Villa in januari een bod willen doen van bijna tien miljoen euro voor Defour. Zijn zaakwaarnemer Paul Stefani acht die soms vrijwel niet realistisch. "De waarde van Steven zal afhangen van hoeveel clubs hem willen. Ik denk niet dat 10 of zelfs 12 miljoen euro genoeg zullen zijn", zegt hij in de krant Het Nieuwsblad.

Naast Aston Villa zouden ook FC Middlesbrough en FC Arsenal interesse hebben in de kapitein van Standard. Stefani laat trouwens weten dat een vertrek van Defour in de winterstop niet onrealistisch is, maar toch weinig waarschijnlijk. Dat zou afhangen van andere vertrekkers zoals Witsel of spits Milan Jovanovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties