Ook in Frankrijk kennen ze Legear

De Nijs Michael
| 4 reacties
Ook in Frankrijk kennen ze Legear

Jonathan Legear staat momenteel nog op de loonlijst van Anderlecht, maar het is maar de vraag hoe lang paars-wit de jonge Luikenaar nog in de hoofdstad kan houden. De buitenlandse interesse in de flankspeler zwelt namelijk nog aan.

Legear werd enkele weken geleden nadrukkelijk in verband gebracht met het Russische Dinamo Moskou, maar ook dichter bij huis kent men Legear. Zo staat de Luikenaar ook genoteerd op het verlanglijstje van het Engelse Middlesbrough en de Duitse clubs Hamburger SV en Schalke 04.

Daar blijft het echter niet bij, want ook in Frankrijk kan Legear enkele ploegen bekoren. Zo werd hij eerder al in verband gebracht met Paris Saint-Germain en Marseille, maar nu komt ook Rennes op de proppen. De club is namelijk op zoek naar een vervanger voor Wiltord

Legear zelf gaf onlangs aan dat hij Anderlecht graag wil verlaten, maar zover is het nog niet. De Brusselaars hebben namelijk al laten weten dat de jonge flankspeler pas mag vertrekken als er een bod van minstens zes miljoen euro op tafel komt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties