Twee Gent-spelers verkassen naar Griekenland

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Twee Gent-spelers verkassen naar Griekenland

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er naar uit dat AA Gent twee spelers op overschot tijdens de winterstop zal kwijtraken. Zowel Marko Suler als Aleksandar Mutavdzic kunnen na de winterstop in de Griekse eerste klasse terecht.

Marko Suler kan na de winterstop terecht bij de Griekse middenmoter Panionios Athene. De Sloveense international heeft begin dit jaar nog een contract voor 3,5 seizoenen getekend bij AA Gent, maar de 25-jarige verdediger ging de voorbije maanden een aantal keer zeer opzichtig in de fout en dat wordt hem zwaar aangerekend. Hij pakte dit seizoen ook al twee rode kaarten. Panionios zou Suler graag voor een jaar lenen, tot december 2009.

De krant Het Nieuwsblad meldt ook dat Aleksandar Mutavdzic dicht bij een overgang staat naar Panserraikos, de club waar onze landgenoot Hugo Broos momenteel oefenmeester is. Dinsdag had de verdediger een bezoek gebracht aan de club. De Servische Belg die dit seizoen nog maar drie keer in actie kwam voor de Gentenaren zou eerstdaags zijn krabbel onder een contract zetten bij de Griekse staartploeg.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties