Antwerp en co krijgen uitstel voor indienen licentie

Jeroen Pyl
| 13 reacties
Antwerp en co krijgen uitstel voor indienen licentie

De Koninklijke Belgische Voetbalbond heeft alle clubs uit eerste, tweede en derde nationale uitstel gegeven voor het indienen van hun licentiedossier. Die deadline wordt nu met een week verschoven, naar 7 maart.

De voetbalbond houdt zo rekening met de aangekondigde stakingen bij de post, die het tijdig indienen van de licenties zou kunnen dwarsbomen. De nieuwe deadline verstrijkt nu op 7 maart om middernacht.
 
Het nieuws lijkt een geschenk uit de hemel te zijn voor Antwerp, dat onzeker is over hun licentie voor het volgende seizoen. Secretaris Paul Bistiaux weerlegt dat. “Dit uitstel wordt niet speciaal gegeven om Antwerp een plezier te doen. Dat heeft er niets mee te maken. De bond had gewoon schrik dat sommige clubs de deadline niet zouden halen met de stakingen.”
 
“Ook zonder het opschuiven van de deadline hadden we ons licentiedossier in orde gekregen. Deze week extra is mooi meegenomen, maar niet nodig. We zijn zo goed als klaar met ons huiswerk”, gaf de sterke man bij The Great Old nog mee. [MDN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties