Van den Brandt: "Misschien ga ik wel met Lierse naar eerste"

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
Van den Brandt: "Misschien ga ik wel met Lierse naar eerste"
Foto: © SC

Ben Van den Brandt, flankspeler bij FC Luik, dwong woensdagavond de Antwerpse verdedigers in de eerste helft regelmatig tot wanhoop. De 23-jarige Antwerpenaar verhuist volgend seizoen mogelijk naar eerste klasse.

“Het was voor mij nochtans een moeilijke avond”, blijft Van den Brandt bescheiden. “Het was mijn eerste wedstrijd in vier weken na een blessure. En dan meteen op een groot veld. Ik voelde in de tweede helft de vermoeidheid.”
 
Werkende mensen
 
Van den Brandt was niet de enige. Luik zakte in de tweede helft helemaal weg. “Wij zijn ook maar werkende mensen, hé”, verontschuldigt hij zich. “Bij Antwerp zijn het allemaal profs die twee keer per dag trainen. Zij waren in de tweede helft fysiek sterker zonder echt gevaarlijk te zijn.”
 
De naam van Van den Brandt circuleert in de wandelgangen bij verschillende eersteklassers. Zo zijn Germinal Beerschot, Cercle Brugge en Charleroi geïnteresseerd in de diensten van de Antwerpenaar.
 
 
Van den Brandt lacht. “Ik kan er voorlopig weinig over kwijt want er is nog niets concreet. Het is een droom om in eerste te spelen. Misschien kan ik het eens met Lierse, waar ik de jeugdreeksen heb doorlopen, proberen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties