"Worden refs opgedragen Lierse te benadelen?"

Steurbaut Kersten
| 46 reacties
"Worden refs opgedragen Lierse te benadelen?"
Foto: © SC

De gemiste promotie naar eerste klasse siddert nog hevig na op het Lisp. Lierse-eigenaar Maged Samy wijst zonder verpinken met een vermanende vinger naar de scheidsrechters.

“Is dit een Belgisch probleem of worden de refs opgedragen om Lierse te benadelen,” foeterde de Egyptenaar na de 1-3-nederlaag tegen Roeselare.

 

Geel-zwart voelde zich bekocht door scheidsrechter Claude Bourdouxhe. Tomasz Radzinski claimde een strafschop en later rood voor Jeremy Huyghebaert. Julien Tshiala kreeg, terecht overigens, wel een rood karton voor een fout op Abdessalem Benjelloun.

 

“Dit is niet normaal meer”, gaat Samy verder. “Heel het seizoen worden er al vreemde beslissingen in het nadeel van Lierse genomen. Roeselare verdiende voor de rust zeker twee uitsluitingen. Neemt de scheids daar zijn verantwoordelijkheid, dan krijgen we een ander resultaat."

 

Samy geeft echter de moed niet op. “Volgend jaar proberen we opnieuw om de promotie naar eerste af te dwingen. Hopelijk kan dat met betere scheidsrechters want dit was gewoon niet fair. Wij verdienden het om kampioen te worden, maar het is duidelijk dat niet iedereen die mening deelt.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties