Anderlecht wil Ben Sahar huren van Chelsea

De Nijs Michael
| 46 reacties
Anderlecht wil Ben Sahar huren van Chelsea
Foto: © SC

Anderlecht greep vorige maand naast de landstitel en het daarbij horende ticket voor de Champions League, maar toch geven de Brusselaars blijk van heel wat ambitie. Zo wil paars-wit toptalent Ben Sahar huren van Chelsea.

Ben Sahar is een negentienjarige Israëliër die in eigen land te boek staat als één van de grootste talenten uit de geschiedenis. De aanvaller verkaste op zestienjarige leeftijd naar Chelsea, dat destijds ongeveer 400.000 euro neertelde voor de spits.

Bij Chelsea werd Ben Sahar inmiddels al uitgeleend aan Queens Park Rangers, Sheffield Wednesday, Portsmouth en De Graafschap. Bij de laatst genoemde club vond de negentienjarige Israëlische aanvaller de afgelopen maanden 5 keer de weg naar de netten in 16 matchen, maar dat volstond niet om De Graafschap te handhaven op het hoogste niveau.

Anderlecht onderzoekt volgens HLN de mogelijkheid om Ben Sahar tijdelijk over te nemen van Chelsea. Makkelijk zal dat echter niet worden, er zijn namelijk enkele kapers op de kust. Zo willen Vitesse, Real Murcia en Espanyol de international definitief aantrekken. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties