KV Mechelen onderhandelt met Destorme

De Nijs Michael
| 20 reacties
KV Mechelen onderhandelt met Destorme
Foto: © SC

FCV Dender zakt na twee jaar eerste klasse terug naar de tweede afdeling. De kans dat we David Destorme daar aan het werk zien, is echter nihil. De sterkhouder van de Oost-Vlamingen is namelijk op weg naar KV Mechelen.

Destorme heeft er bij Dender een knap seizoen opzitten, dat levert hem de interesse van vier eersteklassers op. Cercle Brugge, Lokeren en Sint-Truiden willen de middenvelder graag aantrekken, maar KV Mechelen heeft de beste kaarten in handen. De Manenblussers zijn volgens HNB in ver gevorderde onderhandeling met de speler.

De aanvallende middenvelder ligt nog een jaar onder contract in het Florent Beeckmanstadion, maar Dender beseft dat de sterkhouder deze zomer andere oorden zal opzoeken. Wellicht kunnen Dender en KV Mechelen wel tot een akkoord komen betreffende de transfersom, de laatst genoemde club zag sterkhouders Björn Vleminckx en Nana Asare namelijk voor veel geld vertrekken. Daardoor beschikken de Manenblussers over de nodige financiële middelen om Destorme aan te trekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties