Lokeren raakt niet voorbij Oostende

De Nijs Michael
| 6 reacties

KV Oostende trad gisteren voor het eerst dit seizoen in eigen stadion aan. De Kustploeg deed het goed, want eersteklasser Lokeren kwam niet verder dan een 0-0-gelijkspel tegen de tweedeklasser.

De eerste kansjes in de partij waren voor Oostende, maar toch was Lokeren het dichtst bij de openingstreffer. De Waaslanders zagen de vrije trap van Overmeire echter op de paal belanden. Een kwartiertje later kregen we exact hetzelfde tafereel, wederom trof een vrije trap van Overmeire de paal. Vlak voor de pauze was Lokeren opnieuw bijzonder dicht bij de openingstreffer, maar deze keer stopte doelman Delwarte de strafschop van Carevic.

In de tweede helft waren de eerste kansen voor de thuisploeg, maar Mokulu, Wittesaele en Chendri kwamen niet tot scoren. Ook Vanderbiest kreeg nog een mogelijkheid, maar de gevaarlijkste fase uit de tweede helft kwam opnieuw op naam van Lokeren. Touré kopte tot zijn frustratie echter op de dwarsligger. Daardoor eindigde de partij zoals ze begon: 0-0.

Ploegopstelling KVO eerste helft : Delwarte, Luissint, Vandenberghe, Wallaeys, Lahousse, Coulibaly, Pecqueux, Wittesaele, Mokulu, Deschacht, Bodart.
Invallers : Van Ryckeghem, Chendri, Laleman, Rommelaere, Dildick, Coussement, Jordy, Vanderbiest.

Ploegopstelling KVO tweede helft : Delwarte, Vandenberghe, Luisssint (69' Dildick), Coulibaly, Lahousse, Wallaeys (74' Coussement), Wittesaele (60' Vanderbiest), Pecqueux (69' Jordi), Bodart (60' Chendri), Deschacht (57' Laleman), Mokulu (74' Rommelaere).

Ploegopstelling Lokeren : Lazic, Doll, Strul, Tsholola, Overmeire, Muharemovic, Golan, Janczyk, Deckman, Carevic, De Bock.
Invallers: Mbayo en Touré