Aalst speelt gelijk tegen beloften Essevee

Eendracht Aalst kon Anderlecht eind vorige maand al in moeilijkheden brengen tijdens de galawedstrijd ter ere van het negentigjarige bestaan van de Aalsterse club, het werd uiteindelijk 3-4 voor de bezoekers. Gisteren kwam Essevee op bezoek in Aalst.

Zulte Waregem zakte met een beloftenploeg af naar het Pierre Cornelisstadion, maar toch konden de bezoekers met een 0-1-voorsprong gaan rusten. Delbaere had de fusieclub in de loop van de eerste periode namelijk op voorsprong gebracht.

Kristof Kestens maakte de openingstreffer na vijf minuten in de tweede helft ongedaan, maar amper tien minuten later kwam de fusieploeg opnieuw op voorsprong via Moses. De partij bleef leuk om volgen en de Ajuinen kwamen opnieuw op gelijke hoogte, deze keer via Laurent Depoitre.

Moses bracht Zulte Waregem vervolgens voor de derde keer op voorsprong, maar wederom gaven de West-Vlamingen de voorsrprong uit handen. Het was Lionel Lord die de 3-3-eindstand op het bord kon zetten.