Brendon Santalab gaat voetballen in China

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Brendon Santalab gaat voetballen in China
Foto: © SC

De Australiër Brendon Santalab, voormalig speler van KV Oostende en STVV, houdt het voor bekeken in eigen land en trekt naar China.

Brendon Santalab heeft zijn overeenkomst met zijn club North Queensland Fury in onderlinge overeenkomst onderbroken en trekt naar China. De voormalige spits van STVV en KVO tekende nochtans al in november vorig jaar, toen hij nog aan de slag was bij Sydney FC, een contract voor twee seizoenen bij de pas opgestarte club uit het Australische Townsville, North Queensland Fury. In april van dit jaar trok Santalab naar zijn nieuwe club waar hij samen in de spits zou lopen met ex-Liverpoolster Robbie Fowler en maakte er de volledige voorbereiding mee op het nieuwe seizoen tot plots een club uit China aan zijn mouw kwam trekken.

Fury en haar voorzitter wilden Santalabs droom om in het buitenland te spelen niet verpesten en zetten het licht op groen om de gesprekken aan te knopen met de club uit de Chinese Super League. Santalab nam samen met zijn manager enkele dagen geleden het vliegtuig naar China waar hij gisterenavond zijn handtekening plaatste onder een contract voor twee seizoenen bij Chengdu Blades FC. Het Engelse Sheffield United is sinds 2006 de eigenaar van Chengdu Blades. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties