Ferrera genoemd bij Genk als kandidaat-trainer

Mathias Dumarey
| 52 reacties
Ferrera genoemd bij Genk als kandidaat-trainer
Foto: © SC

Emilio Ferrera (foto) wordt volgens enkele media genoemd als nieuwe trainer van RC Genk. Hij moet de opvolger van Hein Vanhaezebrouck worden als die op korte termijn wordt ontslagen. Genk ontkent de berichtgeving.

Het is al een hele tijd bekend dat het rommelt bij RC Genk. Nu zijn geruchten gelekt dat de club al halverwege oktober gesproken zou hebben met Emilio Ferrera. Tot nader order is de West-Vlaming Hein Vanhaezebrouck de oefenmeester in de Cristal Arena, maar hij ligt er zwaar onder vuur. Begin deze week sprak de nieuwe voorzitter Herbert Houben nog zijn ongenoegen uit.

De berichtgeving als zou Ferrera gepolst zijn, wordt door Genk staalhard ontkent. "Het is niet juist. Normaal reageer ik niet op zulke zaken, maar ik kan wel zeggen dat er geen contact is geweest", aldus algemeen directeur Dirk Degraen in GvA.

Emilio Ferrera verricht net als vorig seizoen weer knap werk in de Griekse hoogste klasse. Hij staat met Panionios op een vijfde plaats. "Ik heb geen enkel telefoontje gekregen van Genk. Ik heb hier trouwens getekend voor drie seizoenen, maar het is waar dat in voetbal altijd alles anders kan lopen", aldus de ex-trainer van Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties