Barça TV komt Brugse tegenhanger bezoeken

Barça TV komt Brugse tegenhanger bezoeken

FC Barcelona staat op voetbalgebied duizend keer verder dan Club Brugge, maar op mediagebied lijken de Spanjaarden toch nog iets te kunnen leren van de Belgische nummer twee. Barça TV zal namelijk een bezoek brengen aan de Belgische collega's.

Op 9 december brengt een delegatie van Barça TV een bezoek aan ClubTV. De Spanjaarden zijn vooral benieuwd hoe Club Brugge een programma maakt met een relatief klein budget. Sportmanager Luc Devroe spreekt van een grote eer.

"Barcelona gaat ook nog langs bij andere clubs zoals Chelsea, AC Milan en Bayern München, maar wij zijn de enige Belgische club. Ze plaatsen ons op gelijke hoogte als topteams in Europa", grapt Devroe.

ClubTV wordt gemaakt door één medewerker. Hij interviewt de spelers of andere personen rond de club, filmt zijn stukken en staat zelf ook in voor de montage. Barça TV is veel groter. De zender maakt dagelijks maar liefst vijftien uur televisie, in het Spaans en Catalaans. ClubTV kan je zien op EXQI Sport en Telenet of in West-Vlaanderen via de regionale zenders WTV en Focus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties