Zulte Waregem - Cercle Brugge opnieuw uitgesteld?

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Zulte Waregem - Cercle Brugge opnieuw uitgesteld?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De bekerwedstrijd tussen Zulte Waregem en Cercle Brugge van woensdag wordt mogelijk opnieuw uitgesteld. Het veld aan de Gaverbeek ligt er volgens Francky Dury onbespeelbaar bij.

Eind december werd de wedstrijd na veel heisa al eens uitgesteld. De kans is reëel dat de partij woensdag opnieuw niet kan doorgaan.

“Zulte Waregem doet het maximum om het veld speelklaar te maken”, zegt Dury in HBvL. “Maandag hebben we de meeste sneeuw eraf geborsteld. Maar de bovenste graslaag is keihard bevroren en er liggen hier en daar nog ijsplekken, zodat het veld mijns inziens onbespeelbaar is.”

“Let op, je kan altijd voetballen, als de lijnen maar zichtbaar zijn en de ballen rond. Ik stel me dus neutraal op en laat de beslissing over aan de bevoegde instanties. Maar ik ben maandag, samen met mijn spelers, op het veld geweest en iedereen was het erover eens dat dit veld gevaarlijk voor blessures is.”

Omdat een afgelasting voor kalenderproblemen zorgt, wordt de wedstrijd mogelijk verschoven naar donderdag. Dan worden iets hogere temperaturen voorspeld. Zulte Waregem moet dit weekend niet in actie komen en de wedstrijd van Cercle staat pas zondag geprogrammeerd. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties