Van Holsbeeck looft de Bayats

Mathias Dumarey
| 43 reacties
Van Holsbeeck looft de Bayats
Foto: © SC

Herman Van Holsbeeck, manager van Anderlecht, is zeer te spreken over de gebroeders Bayat van Charleroi. Door hun medewerking is het toch mogelijk geworden de bekerconfrontatie tussen Cercle Brugge en Anderlecht in twee duels af te werken.

Gisteren zaten de bestuursleden van Charleroi zowat een halve dag op de bond om te vergaderen over het probleem. Nadien kwamen ze trots naar buiten. "We hopen dat iedereen kan zien dat we wel heel constructief kunnen meewerken, voor de bond en voor de andere clubs", klonk het.

"Charleroi-manager Mogi Bayat krijgt veel kritiek, maar nu doe ik mijn hoed af voor hem. Een pluim voor de Bayats", aldus Herman Van Holsbeeck in LDH. "Charleroi is de meest benadeelde club in heel deze zaak. Zo zie je maar: als iedereen water bij de wijn doet, los je veel op. Dat is de minst slechte oplossing ook."

Bij Anderlecht moeten ze nu wel in twee dagen tijd de organisatie van de bekermatch zien rond te krijgen. "We waren daar op voorbereid. Ik hoop alleen dat de fans die voor dinsdag een ticket kochten, morgen ook komen", aldus Anderlecht-woordvoerder David Steegen in HLN. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties