Anderlecht rondt de komst van Marecek af

De Nijs Michael
| 13 reacties
Anderlecht rondt de komst van Marecek af
Foto: © SC

Anderlecht heeft de komst van de Tsjech Lukas Marecek definitief afgerond. De jeugdinternational tekende in het Astridpark een contract tot medio 2014.

Anderlecht bereikte eerder al een akkoord met Marecek en zijn club FC Brno, maar intussen heeft de negentienjarige middenvelder ook de medische testen doorstaan. Hij tekende intussen een contract voor 4,5 seizoenen en zal met het rugnummer 18 aantreden bij paars-wit.

"Lukas wordt bestempeld als een van de grootste Tsjechische talenten in jaren", reageert Herman Van Holsbeeck. "We zullen er alles aan doen om hem zo goed mogelijk te omringen zodat hij zich snel in de club kan integreren. Een pluspunt is de aanwezigheid van zijn landgenoten Zitka, Polak en Mazuch. Met Mazuch speelt hij overigens samen bij de Tsjechische beloftenploeg."
 
"Mazuch, Polak en Marecek hebben alle drie een verleden bij FC Brno dat bekend staat om zijn uitstekende jeugdopleiding", voegt de manager van paars-wit er nog aan toe op de clubwebsite. "Zijn komst past in de visie van de club : talentvol, jong en betaalbaar. Ik ben er van overtuigd dat hij een meerwaarde kan betekenen voor de Belgische competitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties