Antwerp staat voor hete financiële vuren

Ward Callens
| 177 reacties
Antwerp staat voor hete financiële vuren
Foto: © SC

De toekomst van Royal Antwerp FC ziet er opnieuw somber uit. De familie Collin stapte uit het comité dat een nieuwe toekomst voor Antwerp ging uittekenen, en Tony Gram mag nog 1,25 miljoen euro vorderen van ‘the Great Old’.

De invloedrijke familie Collin is uit het comité gestapt dat rond nieuwjaar werd opgericht om een nieuwe toekomst voor Antwerp uit te tekenen. De familie is de wispelturige houding van voorzitter Eddy Wauters beu. Zo meldt HLN.

Met hun holding, Colver, lieten ze bovendien beslag leggen op alle resterende tickets voor de resterende thuismatchen. Volgende week start het proces tussen Colver en Antwerp. De holding eist zo'n 4,2 miljoen euro die de familie Collin jarenlang investeerde in 's lands oudste club.

Net nu wordt ook de zaak Tony Gram nieuw leven ingeblazen. Het Hof van Cassatie vernietide de afrekening met zakenman Tony Gram uit 2008. Dat zou betekenen dat Gram 1,25 miljoen euro aan interesten kan terugvorderen van Antwerp. De hele zaak zal worden herbekeken door het Brusselse Hof van Beroep. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties