Soap rond Nederlandse bekerfinale blijft duren

Soap rond Nederlandse bekerfinale blijft duren
Foto: © SC

Het zit er blijkbaar bovenarms op tussen de KNVB en de stad Rotterdam. Het gemeentebestuur herlegt immers het traditionele aanvangsuur van 18u naar 14u en daar kunnen ze bij de bond niet om lachen.

Het gaat er hem vooral om dat de burgemeester van Rotterdam het starttijdstip van de bekerfinale wil herleggen. De Nederlandse bond is 'not amused' en overweegt zelfs om het jaarlijks weerkerend duel niet langer in de Kuip te spelen.

"We zitten al maanden aan de tafel voor deze wedstrijd om dan ineens alles om te gooien omdat het toevallig Ajax en Feyenoord zijn die tegenover elkaar staan", luidt het bij de KNVB. "We hebben al jaren een akkoord met de stad Rotterdam omtrent zaken zoals het aanvangsuur. We gaan na 25 april een evaluatie maken en de vraag of de finale nog langer in de Kuip moet gespeeld worden, zal zeker aan bod komen."

Burgemeester Aboutaleb waarschuwt ondertussen dat er nultolerantie zal gehandhaafd worden op de dag van de finale. Drank zal in de binnenstad niet te verkrijgen zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties