Valt beslissing in play-off II A?

Kristof Blomme
| 10 reacties
Valt beslissing in play-off II A?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond staat de voorlaatste speeldag in play-off II A op het programma. KV Mechelen en Cercle Brugge lijken daar te strijden voor plaats één. Indien Malinwa beter doet dan groen-zwart zijn de Mechelaars niet meer bij te benen.

KV Mechelen pakte in de afgelopen vier wedstrijden negen punten. Afgelopen weekend werd verloren in het Jan Breydelstadion. Hierdoor telt Malinwa nog slechts drie punten voorsprong op Cercle. Indien het een beter resultaat neerzet dan de Bruggelingen is de eerste plaats een feit.

Mechelen gaat op bezoek bij het Lokeren van Emilio Ferrera. In de voorbije twee thuiswedstrijden scoorden de Waaslanders, die in de reguliere competitie maar niet tot scoren kwamen, maar liefst acht keer. Toch lijkt ook de defensie kwetsbaar met elf tegendoelpunten in vier matchen. De heenwedstrijd won Mechelen met 3-1.

Bij de thuisploeg ontbreken Doll, Dupré, Muharemovic, Gueye en Mokulu wegens blessure. Bij de troepen van Peter Maes liggen Gorius, Mellemans, Soetaers en Rossini in de lappenmand. Renard neemt zijn plaats in de kern weer in.

Cercle trekt naar het Westerlo van Jan Ceulemans. Westel won afgelopen weekend voor het eerst in deze play-offs. Lokeren werd verslagen met 2-0. Bij de thuisploeg kan Dekelver niet aantreden tegen zijn ex-club. Van Kerckhoven neemt afscheid van het profvoetbal. Cercle moet kapitein Viane missen wegens schorsing.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties