Nong: "Ik heb een akkoord met een Franse club"

De Nijs Michael
| 14 reacties
Nong: "Ik heb een akkoord met een Franse club"
Foto: © SC

KV Mechelen begint vandaag aan de voorbereiding op volgend seizoen, maar mogelijk moet Malinwa nog enkele uitgaande transfers verwerken. Zowel Aloys Nong als Jonas Ivens schermen met buitenlandse interesse.

"Ik heb een mondeling akkoord met een Franse club", vertelt Nong, die ontkent dat het om Auxerre gaat, maar met geen woord rept over Lille OSC en RC Lens. "Ik kan geen naam noemen, maar ik zou graag naar Frankrijk gaan, geen enkele voetballer zou daar 'neen' tegen zeggen. Ik wil van de clubleiding horen wat de ambities van KV zijn. Ik zou graag in de top-5 spelen, maar of dat realistisch is? Daarom hoop ik dat de club zich niet te hard opstelt in de onderhandelingen met de Fransen."

"Een makelaar heeft eens gebeld met Franse interesse voor Nong, maar iets concreet is daar niet uitgekomen. Alles kan nog, maar het moet wel snel gaan", reageert Fi Vanhoof kort in GvA.

Intussen heeft Groningen zijn vizier op Ivens gericht. De Nederlandse subtopper wordt deze week in Mechelen verwacht om de situatie van de verdediger te bespreken. Groningen zou bereid zijn om het gevraagde transferbedrag op tafel te leggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties