Ceulemans: "Geen groots Club Brugge gezien"

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Ceulemans: "Geen groots Club Brugge gezien"
Foto: © SC

Jan Ceulemans was geen zege gegund tegen Club Brugge. De oud-speler van blauw-zwart zag dan ook een ondermaats Westerlo. Maar ook van Club Brugge was hij niet onder de indruk.

Club Brugge stond na twee minuten al op voorsprong. Een doelpunt dat niet had mogen doorgaan, vindt Jan Ceulemans. “Volgens mij moet de bal nog altijd stilliggen”, aldus de Westerlo-coach. “Bij een volgende vrije trap ging De Bleeckere wel voor de bal staan. Dat toont aan dat hij toch wist dat er iets mis was.”

Christian Brüls gaf de thuisploeg in de slotfase toch nog even hoop. “We komen eigenlijk per ongeluk op 1-2, maar dan zie je dat er bij Club paniek in de rangen sluipt. Dit was zeker geen groots Club Brugge. Als we er wat meer in hadden geloofd, dan zat er zeker veel meer in. Een paar jongens acteerden echter onder hun niveau. De passes kwamen niet aan en we voetbalden veel te slordig.”

Ceulemans maakt een eerste balans op. “Op vandaag na hebben we altijd goed voetbal gebracht, maar kregen we te weinig punten. Met AA Gent erbij zouden we op acht punten moeten staan. Maar de belangrijke weken staan nu voor de deur tegen Lokeren en thuis tegen Lierse.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties