Kan Eupen ook in Gent stunten?

Bram Coenen
| 9 reacties
Kan Eupen ook in Gent stunten?
Foto: © SC

Eupen gaat vanavond op bezoek bij AA Gent voor de Beker van België. Kunnen de Oostkantonners na hun stunt afgelopen weekend tegen Standard ook de Buffalo's verrassen?

Eupen ging afgelopen weekend nog verrassend met 1-3 winnen op het veld van Standard. De Oostkantonners, met draaischijven Matthias Lepiller en Danijel Milicevic opnieuw in de ploeg, lijken eindelijk hun elan gevonden te hebben in eerste klasse.

Ook Kevin Vandenbergh lijkt zijn torinstinct te hebben teruggevonden na enkele bijzonder magere jaren bij onder meer Germinal Beerschot en FC Utrecht. 'VDB' en zijn ploegmaats zijn alvast gebrand op een nieuwe stunt.

Gemakkelijk zal dat alvast niet gaan. AA Gent draait na een wat aarzelende start immers op volle toeren de laatste weken. De Buffalo's wonnen vorige week in de Europa League nog knap van Sporting Lissabon en pakten zondagavond ook de volle buit op bezoek bij Cercle Brugge. Daardoor staat de ploeg van coach Francky Dury nu op een knappe tweede plaats, op amper twee punten van leider Racing Genk. Gent won bovendien vorig jaar de beker, en wil dat succes maar wat graag dit seizoen herhalen. U kan de wedstrijd uiteraard fase per fase LIVE volgen vanaf 20h30.

Wat denkt BWIN over de match?

AA Gent is  favoriet. Eupen  kan  daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt AA Gent  de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 210 euro bij een gok van 150 euro. Durft u wedden dat Eupen wint, dan scoort u 1072,50 euro bij Bwin.

Bovendien maakt u ook kans op gratis tickets voor de competitiewedstrijd van Racing Genk – Cercle Brugge als u zich nu registreert op de website van Bwin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties