Haverhals: "Loting had veel slechter gekund"

Haverhals: "Loting had veel slechter gekund"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Teammanager bij Germinal Beerschot Jean-Pierre Haverhals was zeer te spreken over de bekerloting. De Ratten nemen het in de kwartfinale op tegen Cercle Brugge. “We hebben niet te klagen.”

Haverhals besefte maar al te goed dat de Antwerpse fusieploeg geluk heeft gehad bij de trekking. Het ontloopt immers kleppers als Standard en Gent. Ook KV Mechelen zit in de andere helft van de tabel. “We ontwijken de toppers, maar we missen ook de tegenstander die iedereen wou (Woluwe, nvdr.). Maar eigenlijk kon de loting niet beter.”

“Ik zeg niet dat we nu zeker zijn van een plek in de finale”, tempert hij even de vreugde in HNB. “Maar het had veel erger gekund. Hopelijk kunnen we met de bekercampagne ons seizoen redden.”

In een eventuele halve finale wacht de winnaar van het duel tussen Westerlo en Lierse. “We ontlopen de topploegen, maar dat wil niets zeggen. Westerlo heeft ons enkele jaren geleden ook al eens uitgeschakeld. We moeten dus niet denken dat we er al zijn. Het wordt een strijd tussen gelijken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties