‘Hoefkens dwingt te weinig respect af als kapitein’

‘Hoefkens dwingt te weinig respect af als kapitein’
Foto: © SC

Afgelopen week tekende Mohamed Dahmane, die bij het Turkse Bucaspor al maanden niet betaald werd, voor Eupen. Aan de vooravond van het duel tegen zijn ex-ploeg Club Brugge, doet de Franse Algerijn zijn verhaal over zijn passage in Brugge.

Morgenavond staat EupenClub Brugge op het programma. Mogelijk maakt Dahmane zijn opwachting tegen zijn ex-club. “Maar ik heb geen revanchegevoelens tegen Club. Als ik speel en ik scoor, dan juich ik niet. Mijn respect is te groot,” aldus de 28-jarige vleugelaanvaller in HNB.

Dahmane laat ook zijn licht schijnen op de huidige malaise bij Club Brugge. 'Iedereen moet voor de spiegel gaan staan. Iedereen. Sommigen namen het te gemakkelijk op nadat het vorige seizoen lange tijd op rolletjes liep. Terwijl je er bij een topclub elke week moet staan. Er zit te weinig karakter in de groep'

'Hoefkens is niet de geschikte aanvoerder want hij dwingt geen respect af. Clement, dat was een aanvoerder. Of Stijnen. Heb je vorig seizoen dezelfde problemen gezien als nu? Neen, omdat Stijnen wel werd gerespecteerd. Als er iets scheelde, was Stijn de eerste om met je te praten. Toen ik naast de ploeg viel, belde hij me meteen op. Dat deed deugd. Ook met Dirar en Kouemaha ging hij praten toen zij het moeilijk hadden.”

“Hoefkens daarentegen praat niet met spelers. Ja, vijf minuten voor we het veld opgingen: kom op, guys. En ook al toont hij de juiste mentaliteit op het veld. Dat volstaat niet,” besluit Dahmane.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties