Ogunjimi: "Ik hoop dat Lukaku kan spelen"

Ogunjimi: "Ik hoop dat Lukaku kan spelen"
Foto: © SC

Indien Romelu Lukaku niet tijdig klaargeraakt voor de wedstrijd tegen Oostenrijk wordt Marvin Ogunjimi waarschijnlijk zijn vervanger. "Maar ik hoop dat Lukaku er toch bij loopt", aldus de aanvaller van Genk.

Ogunjimi en Lukaku zijn immers goede vrienden geworden sinds ze samen bij de Rode Duivels zitten. "We slapen nu ook samen op één kamer", verklapte Ogunjimi dinsdag. "Ik hoop dat hij fit geraakt, want hij is heel belangrijk voor de ploeg. Met zijn présence in de zestien is het voor iedereen makkelijker voetballen. Naast het voetbal spreken we elke dag met elkaar. Afspreken is wat moeilijker, want met mijn zoontje is dat niet zo makkelijk."

Dat hij zelf ook al belangrijk is geweest met zijn drie goals in deze campagne is iedereen al vergeten volgens hem. "Dat is het verleden", aldus de vlotscorende aanvaller. "Voor mij zou het wel makkelijker zijn om met Jelle (Vossen, die dindsdag ook met de basisploeg mocht trainen, nvdr.) te spelen. Ik ken hem van binnen en van buiten. Hij is ook heel belangrijk voor mij. Bij de nationale ploeg ben je maar twee à drie dagen samen. Met Jelle train ik al sinds mijn 16de."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties