10. Prince B gaat op interlandjacht

Manuel Gonzalez
| 8 reacties
10. Prince B gaat op interlandjacht
Foto: © SC

Prince B pakte vorig week uit met één op drie nadat Hertha BSC en Arsenal verrassend punten lieten liggen. Dit weekend komen de EK-interlands eraan.

Vandaag gaat Prince B. weer op zoek naar weddenschappen gelijk aan of hoger dan 1.50. Prince B. heeft voor het komende voetbalweekend alvast drie leuke voorspellingen gedaan. Bovendien houdt onze huisadviseur ook zijn eigen klassement (momenteel score van 11 op 27) bij. Waag zelf uw kans bij BWIN!

Heeft u nog leuke odds gezien gelijk aan of hoger dan 1.50? Laat het dan weten bij de reacties onder dit artikel!

U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken bij BWIN. Schrijf u in via deze website

1. Estland - Uruguay 2 @ 1.55
Estland en Uruguay spelen een vriendschappelijke interland tegen elkaar. Het thuisland behoort tot de kleinere naties in Europa terwijl de Zuid-Amerikanen pas vierde eindigden op de wereldbeker en over een stevige en talentvolle lichting beschikken met spelers als Cavani en Forlan. De Uruguayanen zullen hun eigen spel trachten te maken en vol voor de winst gaan.

2. Oostenrijk - België 2 @ 2.90
Wie gelooft in de kansen van de Belgen? Wij geloven erin. Oostenrijk beschikt met Janko en Arnautovic over twee geweldige spelers maar de Rode Duivels kunnen een sterk elftal tussen de lijnen brengen met jongens als Kompany, Vertonghen, Chadli en Hazard. De mannen van Leekens zijn gebrand op een zege. We hebben al zovaak een alles-of-niets-wedstrijd gespeeld. Na al die jaren geloven we dat onze jongens het deze keer toch tot een goed einde zullen brengen. Wanneer zullen ze het anders eens doen? We gaan voor een Duivelse zege!

3. Cyprus - IJsland 1 @ 1.88
De Cyprioten zijn allang niet meer dat kleine voetballandje dat amper 1 puntje sprokkelde in de EK- of WK-voorronde. Cyprus is de laatste jaren uitgegroeid tot een ploeg die steevast drie of vier wedstrijden wint in de voorrondes, steeds tegen meer respectabele opponenten. IJsland is een ploeg die de Zuid-Europeanen moeten aankunnen en onder impuls van het passionele zuiderse publiek moet Cyprus in staat zijn de koele IJslanders aan de kant te zetten.

Bekijk ook eens wat u kan winnen als u onderstaande wedstrijden zou combineren in één combo.

Hongarije-Nederland 2 @ 1.45
Spanje-Tsjechië 1 @ 1.22
Wales-Engeland 2 @ 1.35
Israël-Letland 1 @ 1.60
Malta-Griekenland 2 @ 1.20
Ierland-Macedonië 1 @ 1.40
Turkije-Oostenrijk 1 @ 1.65
Nederland-Hongarije 1 @ 1.18
België-Azerbaidzjan 1 @ 1.20
Litouwen-Spanje 2 @ 1.30

Inzet: € 150
Nettowinst: € 2774,64

 

Odds kunnen schommelen naargelang het aantal personen die weddenschappen plaatsen op een bepaalde uitkomst. Wees er dus op tijd bij!
 

U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken bij BWIN. Schrijf u in via deze website

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties