De Witte: "Alle teams moeten investeren"

Melissa Maes
| 12 reacties
De Witte: "Alle teams moeten investeren"
Foto: © SC

Na de wedstrijd AA Gent-Anderlecht verscheen een tevreden Ivan De Witte. Die kan zich tevreden stellen met het derde gelijkspel van de Buffalo's. "1-1 geen slecht resultaat."

Ivan De Witte was tevreden na het gelijkspel van zijn ploeg tegen Anderlecht. "De eerste helft was bijzonder goed, het had 2-0 kunnen staan, maar de bal ging langs de paal in de handen van Proto. Vervolgens hadden we toch wat last van vermoeidheid maar ik ben tevreden met de reactie van het team."

De tweede helft leek helemaal niet meer op de eerste periode. Veel onderbrekingen en balverlies. "In de tweede helft ging het moeizamer, maar ik wil ook de uitstekende ref (Verbist, n.v.d.r.) beklemtonen die de wedstrijd perfect onder controle had."

"De 1-1 is geen slecht resultaat, er is nog veel mogelijk. Het systeem van de Play-Offs biedt veel spanning. Het is duidelijk dat alle teams heel veel moeten investeren, het is leerrijk voor de ontwikkeling van de teams."

Onder de lat stond Bruzzese, de derde doelman van Gent. De 22-jarige Luikenaar verdedigde het Gentse doel vol overgave, maar De Witte wou daar niet over uitwijden: "Bruzzese speelde een heel goeie match maar meer wil ik daarover niet zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties