De Petter: "Er beweegt het één en ander rond mij"

De Petter: "Er beweegt het één en ander rond mij"
Foto: © SC

Steven De Petter kon zijn ontgoocheling niet verbergen na de bekernederlaag. Hij zag vooral een gemiste kans voor Westerlo.

De Petter zat vooral met gemiste kansen in zijn maag. "We hadden zeker twee goede kansen. Eentje daarvan moest er zeker binnen", vond De Petter. "Je weet dat je tegen Standard geen vijf goede kansen gaat krijgen. Op een stilstaande fase krijgen we dan een goal binnen en dan weet je dat het moeilijk gaat worden. De tweede helft kregen we het moeilijk. Er zit ook zo veel power in die ploeg en ze spelen het heel goed uit."

Voor Westerlo zit een lang seizoen er op, want de barragewedstrijden tegen Club Brugge worden niet gespeeld. "Indien we moesten, zouden we dat gedaan hebben, maar we zijn blij dat het gedaan is. Anders heb je bijna geen vakantie. Morgen (vandaag) worden we nog ontvangen op het stadhuis in Westerlo en daarna is het tijd om wat te rusten."

Rusten, maar ook bezinnen over de toekomst. "Ik ga nu alles eens rustig bekijken. Ik wou niet over mijn toekomst praten voor de bekerfinale. Er beweegt het één en ander, maar ploegen kan ik nog niet noemen. Ik heb nog een contract voor één jaar en dus kan Westerlo bij een transfer ook nog iets vangen. Ik moet niet per se weg, maar ik ben 25 jaar en ambitieus. Ik ben niet van plan om gewoon te blijven zitten. Nee, van Westerlo heb ik nog geen voorstel voor een contractverlenging gehad."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties