Club Brugge denkt opnieuw aan Bjelland

Steurbaut Kersten
| 102 reacties
Club Brugge denkt opnieuw aan Bjelland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De speurtocht van Club Brugge in Scandiniavië wordt verdergezet. De laatste naam die aan het lange lijstje van potentiële aanwinsten mag toegevoegd worden, is die van Andreas Bjelland.

Bjelland is een 22-jarige verdediger die uitkomt voor de Deense eersteklasser FC Nordsjaelland. Tijdens de winterstop bereikte Club Brugge al een akkoord met de club, maar Bjelland blies de transfer toen af.

Club Brugge heeft de Deen echter nog niet uit zijn hoofd gezet. “We zijn hem op de voet blijven volgen”, zegt Anders Nielsen, de ex-speler van Club Brugge die wordt in gezet voor de scouting in Denemarken. “Ik zie hem regelmatig aan het werk en vind hem een uitstekende speler voor het Belgische voetbal.”

Bjelland ligt nog tot 2013 onder contract bij Nordsjaelland, maar zou de tijd rijp achten voor een stap naar het buitenland. Club Brugge is echter niet de enige geïnteresseerde. Ook verschillende Duitse clubs hebben de centrale verdediger op hun verlanglijstje staan.

Met de middenvelder Niki Zimling haalde Club Brugge al een deen binnen. De voormalige ploegmaat van Bjorn Vleminckx tekende een contract voor vier jaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties