Owusu: "Ik wil er meer dan zes maken voor Westerlo"

Owusu: "Ik wil er meer dan zes maken voor Westerlo"
Foto: © SC

Vorig seizoen speelde hij in het shirt van Cercle Brugge, maar dit jaar moet William Owusu de netten voor Westerlo bol zetten. Dat hij nu bij de Kempense club speelt, is voor hem in ieder geval een gelukkige verrassing.

"In Lissabon zou ik geen kansen meer krijgen", vertelt Owusu in Het Nieuwsblad. "Trainer Paulo Sergio had vertrouwen in mij, maar hij werd vervangen door José Couceiro. Er kwam ook een nieuwe voorzitter, die alleen maar grote namen wil. Sporting wil voluit voor de titel gaan."

Hij dacht wel eerder terug aan Cercle uitgeleend te worden. "Ik heb goeie herinneringen aan Bob Peeters en Cercle. Het wilde me graag nog een jaar lenen, maar ik schermde met interesse van een andere club. Ik vroeg de mensen van Cercle om geduld te hebben, maar ze konden niet wachten."

Dat hij vorig seizoen maar zes keer scoorde, zit hem nog een beetje dwars. "Zes goals, dat is twee keer niks. Ik hoop veel meer te gaan scoren. Van de concurrentie ben ik niet bang, daar hou ik net van. Het houdt je scherp. Van de andere aanvallers van Westerlo ken ik wél alleen de Braziliaan Liliu."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties