Standard wil punten thuis houden tegen KVM

Standard wil punten thuis houden tegen KVM
Foto: © SC

KV Mechelen moet naar Standard dat ondertussen op weg is naar zijn beste niveau. Je kan de wedstrijd hier live volgen...

Standard boekte vorige week zijn eerste uitzege op het veld van Leuven. José Riga heeft stilaan zijn beste opstelling gevonden. Daarin is geen plaats voor ex-KVM'er Yoni Buyens die ook vanavond op de bank verwacht wordt. De Rouches willen hun opmars verder zetten en rekenen daarbij op hun koningskoppel in de aanval: Tchite en Cyriac.

KV Mechelen van zijn kant is nog steeds op de sukkel. Na een goede start zijn de Kakkers ondertussen teruggezakt naar een elfde plaats. De laatste zege van Malinwa in Luik dateert al van 1991.

Opstellingen:
Standard: Bolat, Goreux, Kanu, Gelipe, Pocognoli, Bia, Vainqueur, Van Damme, Seijas, Cyriac, Tchite
KV Mechelen: Renard, Chen, Biset, Pandza, Ghomsi, Iddi, Gorius, De Witte, Cordaro, Destorme, Alibec

Wat denkt BWIN over deze match?

Standard is favoriet. Een gokje op KV Mechelen daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Standard de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 223 euro bij een gok van 150 euro, winst van KV Mechelen levert u 970 euro op.

Maak de voetbalkraker Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties