Hazard uit Franse beker na nederlaag

Dirk Pieters

Hazard kon woensdagavond niet juichen in het bekerduel tegen Lyon. Onze landgenoot verloor met 2-1 van Lyon en ligt zo uit de Franse beker.

Door de overwinning plaatst Olympique Lyon zich voor de halve finale van de Franse beker. De Franse topclub begon nochtans dramatisch aan de wedstrijd na de rode kaart van Mouhamadou Dabo na elf minuten. Met een man minder kwam het bovendien ook nog op achterstand. Kim Kallström bracht vlak voor de pauze terug spanning door de gelijkmaker te scoren.

Ook in de tweede helft bleef Lyon, ondanks een man minder, goed voetballen. Het was Lisandro López die de winnende treffer scoorde. In de slotfase eindigde de wedstrijd nog met tien tegen tien na de rode kaart van Debuchy.