Reactie Mathijssen: "Het geloof in Beerschot heeft geen deuk gehad"

Fabian Morren
| 9 reacties
Mathijssen: "Het geloof in Beerschot heeft geen deuk gehad"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen had gemengde gevoelens bij de uitschakeling tegen Kortrijk. Aan de ene kant was hij trots op de prestatie van zijn team, maar ook ontgoocheld want Beerschot kwam nog dicht bij een stunt.

Fabian Morren in Antwerpen

“We hadden vandaag eigenlijk één opdracht en dat was om na de beslommeringen van de laatste weken en de 6-1 bij Standard er een echte match van te maken. Om te tonen dat deze club verder leeft en het geloof in Beerschot nog geen enkele deuk heeft gehad. Dat je dan ook nog eens de spanning terug kan brengen, is heel mooi meegenomen.”

“Het was dan ook heel jammer dat we met tien vielen. Het was van Malul niet nodig om op die plek zo’n risico te nemen”, wees Mathijssen zijn speler terecht. “Of het terecht rood was? Als de ref rood geeft, moet je je daar altijd bij neerleggen. Ik vind dat we nadien goed in de organisatie zijn gebleven. We hebben nog alles gegeven. Natuurlijk kostte dat heel veel krachten en dat zal je zaterdag ongetwijfeld nog merken.”

Kortrijk-coach Hein Vanhaezebrouck vond dat de bond geen zware schorsing moest geven aan Malul. “Omdat het Beerschot is, zal hij wel drie weken geschorst zijn”, reageerde Mathijssen meteen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties