Reactie Safari: "Ik heb gevochten voor mijn plaats"

Safari: "Ik heb gevochten voor mijn plaats"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Behrang Safari mocht na twee wedstrijden op de bank weer in de basis beginnen. Olivier Deschacht maakte de omgekeerde beweging. De Zweed was dan ook tevreden na de wedstrijd.

Johan Walckiers in Anderlecht

"Het doet plezier om terug in de ploeg te staan", knikte Safari. "Ik weet niet waarom ik ineens op de bank zat. Dat moet je aan de trainer vragen. Ik ben nooit in paniek geschoten, maar ik besliste om terug te vechten. Ik heb gevochten voor mijn plaats. Je weet dat je in Anderlecht moet omgaan met de concurrentie. En die wordt enkel maar groter. Natuurlijk was ik niet gelukkig, dat is maar normaal."

Safari of Deschacht, Anderlecht wint elke topmatch. "We hebben weer de juiste mentaliteit getoond. We hebben heel goed voetbal gebracht. Dit keer kon niemand ons een counterploeg noemen, want we hebben het spel gedomineerd", wist Safari die het ook nog aan de stok kreeg met Coulibaly. De linksachter bleef enkele minuten verdoofd op de grond liggen. "Ik kreeg een kopstoot van hem. Ik denk niet dat hij het expres deed, dat hoop ik in ieder geval."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties