Manchester City nu ook uit de League Cup

Dirk Pieters
| 25 reacties
Manchester City nu ook uit de League Cup
Foto: © SC

Manchester City kan opnieuw een prijs schrappen die op het verlanglijstje stond. De club ligt nu ook uit de League Cup na een 2-2 gelijkspel tegen Liverpool.

Manchester City kwam op het veld van Liverpool niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Door de nederlaag op eigen veld (0-1) mag de Engelse topclub de bekerdroom opbergen.

Nigel De Jong zorgde met een werelddoelpunt nog wel voor de voorsprong bij de bezoekers. De Nederlander haalde uit van op zo'n 20 meter en de bal vloog recht in de kruising. Lang kon City niet genieten van de voorsprong. Tien minuten na het doelpunt zorgde Steven Gerrard vanop de stip voor de gelijkmaker.

Ook na de pauze ging Liverpool op zoek naar de voorsprong, maar doelman Joe Hart hield zijn ploeg in de wedstrijd. Wat bij de thuisploeg niet lukte, kon Edin Dzeko wel. De spits zorgde op aangeven van Kolarov voor de 1-2. Ook nu kon City de voorsprong niet lang vasthouden. Bellamy schoot zijn club weer langszij; 2-2.  Een nieuwe bekerdroom die helemaal voorbij is voor de ploeg van Roberto Mancini.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties