Wim De Decker: "Wedstrijd vanavond is cruciaal"

Jefrey Van der Straeten
| 23 reacties
Wim De Decker: "Wedstrijd vanavond is cruciaal"
Foto: © SC

Beerschot heeft nog een kleine kans om groepswinnaar te worden en aldus de finale van PO2 te halen. Daarvoor moet het vanavond wel voorbij Lokeren.

Op de clubwebsite van Lokeren geeft kapitein Wim De Decker aan dat Beerschot er nog steeds in gelooft: “Zolang we nog uitzicht hebben op groepswinst, lijkt iedereen zich nog te kunnen opladen. De wedstrijd van zaterdag is natuurlijk cruciaal. Als we die winnen, stijgen onze kansen, want op de laatste speeldag krijgen we het bezoek van Bergen op het Kiel.”

De kapitein van de Ratten heeft onlangs zijn UEFA-B-diploma behaald, waarmee hij trainer in tweede klasse kan worden. “Maar voorlopig heb ik daarmee geen plannen. Ik heb zo wel wat in handen, maar ambitie om nu al aan de A-cursus te beginnen, heb ik niet. Zou trouwens nauwelijks haalbaar zijn, zolang ik speel. Ik heb nu nog een contract van één jaar bij Beerschot en hoop ook daarna nog een aantal jaren als speler actief te zijn.”

De Decker heeft het ook even over het rumoerige seizoen dat zijn club doormaakt. “Nu de licentie binnen is, mogen we van een geslaagd seizoen spreken. (...) Ik denk dat er de komende jaren weer aan een sportieve toekomst kan gebouwd worden. De voorzitter stond voor een zware opdracht, maar hij lijkt te slagen in zijn opzet. Ik kan geen kwaad woord over hem kwijt, tot hiertoe maakte hij elke belofte waar.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties