Interview Buffel: "Nog nooit makkelijk geweest op Kortrijk"

Robby Morren
Robby Morren
| 19 reacties
Buffel: "Nog nooit makkelijk geweest op Kortrijk"
Foto: © SC

Thomas Buffel ging vrijdagavond met Genk zwaar onderuit tegen Anderlecht. "Dat we tegen Anderlecht verloren, is geen schande", vertelde hij.

"We kwamen al snel op achterstand op een moment dat we met tien stonden te voetballen. Daar wist Anderlecht van te profiteren. Daarna scoorden ze al snel de 0-2 en dan werd het natuurlijk heel moeilijk. We hoopten de tweede helft nog iets te kunnen doen maar we gaven te veel ruimte weg. Dat we tegen Anderlecht verloren, is geen schande. We hebben toch een hele mooie reeks neergezet."

Thomas Buffel moest na het uitvallen van De Bruyne centraal gaan voetballen. "Ik heb op die plek één keer een halve match gespeeld met Feyenoord. Het is een fijne positie om te spelen en naarmate de match vorderde werd ik er wel sterker maar in het begin was het wel even zoeken", aldus Buffel in een gesprek met onze redactie.

Schorsing
Genk is zijn derde plaats ondertussen kwijt aan AA Gent en moet woensdag op Kortrijk dus voluit voor de winst gaan. Dat moet gebeuren zonder de geschorste Buffel. "Ik heb die gele kaart zeker niet met opzet gepakt. Het zal niet makkelijk worden op Kortrijk, dat is het nog nooit geweest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties