Werder gaat voor Akpala én De Bruyne

Tomas Taecke
| 51 reacties
Werder gaat voor Akpala én De Bruyne
Foto: © SC

Het Duitse Werder Bremen heeft zijn zinnen gezet op Kevin De Bruyne en Joseph Akpala. De Bundesligaclub wil de Nigeriaanse spits inlijven en de Chelsea-middenvelder huren van de Londense club.

Werder Bremen lonkt naar twee doelpuntenmakers die vorig seizoen in de Jupiler Pro League actief waren. Volgens Het Nieuwsblad gaat de Weser-club alles in het werk stellen om Club Brugge-spits Joseph Akpala naar het Noorden van Duitsland te lokken. Aansluitend op deze interesse liet Vincent Mannaert wel optekenen dat hij niemand uit Brugge wil laten vertrekken en dat blauw-zwart zijn huiswerk af heeft.

Daarnaast wil Werder ook Kevin De Bruyne op huurbasis overnemen van Chelsea. De Oost-Vlaming maakte de overstap naar Chelsea, waar pas na het Amerikaanse oefenkamp zal duidelijk worden of hij bij The Blues de competitie zal aanvatten of niet.

Bremen lijfde zopas flankspits Eljero Elia in maar ziet daardoor niet af van de optie De Bruyne. Werder zou de gewezen Genkenaar als nummer tien laten fungeren, nadat het eerder Marin de omgekeerde weg liet bewandelen.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties