Reactie Van den Brom: "Volgende op het lijstje mag penalty trappen"

Van den Brom: "Volgende op het lijstje mag penalty trappen"
Foto: © SC

Het werd geen makkelijke avond voor Anderlecht tegen een stug Beerschot. Kanu maakte het enige doelpunt in een verder flauwe wedstrijd. O ja, Anderlecht miste ook voor de tweede week op rij een strafschop.

Johan Walckiers in Anderlecht

En dat baarde trainer John van den Brom zorgen. "Ik zal niet ontkennen dat ik het vreemd vind. Twee penalties en twee keer gemist. Ik heb gehoord dat er vorig seizoen slechts vijf van de elf werden omgezet. Dat is iets waar je niet op kunt trainen. het zal nu waarschijnlijk aan de volgende op het lijstje worden om er één te nemen." (Marcin Wasilewski, nvdr.)

Over de wedstrijd kon hij niet al te tevreden zijn. "We speelden in het voor jullie 'heilige' 4-4-2-systeem, maar met zes aanvallende spelers op het veld had ik gevraagd aan De Sutter om ver mee terug te zakken. Dat ging natuurlijk ten koste van zijn kwaliteiten in de spits en dat kunnen we hem niet verwijten. Het was niet sprankelend, een moeizame avond zelfs. Ik moet wel de verdediging complimenten geven, want zij gaven geen enkele kans weg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties