AA Gent boos om berichtgeving rond Mboyo

Mathias Dumarey
| 122 reacties
AA Gent boos om berichtgeving rond Mboyo
Foto: © SC

Bij AA Gent zijn ze niet te spreken over de manier waarop hun spits Ilombe Mboyo vandaag in het nieuws wordt gebracht. Naar aanleiding van zijn eerste oproeping voor de Rode Duivels werd in enkele kranten zijn turbulent verleden naar boven gehaald.

Ilombe Mboyo werd voor zijn prestaties bij AA Gent beloond door bondscoach Marc Wilmots met een eerste oproeping voor de Rode Duivels. Vrijdag en komende dinsdag spelen die twee belangrijke WK-kwalificatieduels in en tegen Servië en thuis tegen Schotland.

Voor de krant HNB/De Gentenaar was dit vandaag aanleiding om over het turbulente verleden van de spits te schrijven en dat pikt AA Gent niet. "De belastende en totaal uit de context gerukte krantenkop op de voorpagina, in de stijl van de riooljournalistiek die de Engelse tabloids kenmerkt, is louter bedoeld om het imago van de speler te besmeuren en heeft geen relevante nieuwswaarde", staat op de website van de Buffalo's te lezen.

Bij AA Gent vinden ze de oproeping van Mboyo een bekroning van een persoonlijk en moeilijk traject waarvoor hij respect moet krijgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties