Lierse-stewards houden Charleroi-trainer op de tribune

Christophe van den Boom
| 10 reacties
Lierse-stewards houden Charleroi-trainer op de tribune
Foto: © SC

Yannick Ferrera kwam zaterdag op het Lisp in een vreemde situatie terecht. Hij wilde na de zege zijn familie begroeten in de tribune. Toen hij nadien het veld op wilde, werd hij tegengehouden door een paar overijverige stewards. De trainer mocht de kleedkamers niet in.

De 32-jarige Ferrera heeft het niet altijd gemakkelijk. Hij is de jongste trainer uit eerste klasse en als zijn ploeg het niet goed doet, wordt hij getrakteerd op hoongelach.

Zaterdag op het Lisp was hij opnieuw het onderwerp van vreemde gebeurtenissen. Na de zege wilde hij zijn mama gaan groeten in het publiek. Die was helemaal vanuit Italië overgekomen om de wedstrijd te zien. Nadien wilde de oefenmeester opnieuw naar zijn spelers gaan, maar de stewards verboden de trainer om naar de neutrale zone te gaan.

Tribune

Ferrera gaf dan maar een interview vanuit de tribunes. “Ik wist niet dat ik dat niet mocht doen. Ze hebben gewoon hun werk gedaan. Het is niet meer dan een klein incidentje. Spons erover”, klonk het vergevingsgezind op HLN.

Charleroi won overigens van Lierse met 0-1na een doelpunt van Guiseppe Rossini. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties