Beerschot nodigt fans uit op winterstage

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Beerschot nodigt fans uit op winterstage
Foto: © SC

Eersteklasser Beerschot AC vertrekt in januari op winterstage naar het Turkse Antalya. De club zal er, naast trainen, ook tegen enkele Nederlandse ploegen spelen. Genoeg redenen voor de club om ook de fans uit te nodigen.

De winterstop is voor veel supporters het moment dat ze het even zonder hun favoriete club moeten doen maar als supporter van de Kielse Ratten is het mogelijk om de winterstage van 6 tot 13 januari mee te maken. Vanaf 685 euro verblijven de supporters acht dagen in een vijfsterrenhotel nabij Antalya en is alles all-inclusive. Hieronder ook vervoer naar trainingen en wedstrijden, barbecues, en een quiz met de spelersgroep.

Voor zij die het niet eens zijn met de beslissingen van trainer Adrie Koster is het mogelijk om ter plaatse met een wedstrijd de kans te winnen om Koster een dag te assisteren. De club speelt in Antalya wedstrijden tegen sc Heerenveen, AZ Alkmaar en FC Volendam.

2013

De Antwerpse club liet eveneens weten dat halfjaarlijkse abonnementen aan een goedkopere prijs te verkrijgen zijn. De supporters hoeven zich alvast niet te vervelen, aangezien er nog steeds thuiswedstrijden tegen Anderlecht, Club Brugge en Racing Genk aan komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties